LanGkaH bArU dLm HiDuPkU

Pada 26 March 2011,akhirnya saya berkesempatan jua untuk membuat blog khas untuk bisnes saya..walaupun  hakikatnya saya hanyalah seorang student yang sentiasa sibuk melakukan dan menyiapkan assignment...mencari pendapatan sampingan katakan...hahaha...
macam mana saya leh terlibat nga bisness nie...hehe..
sebenarnya,dulu saya kaki shopping online..selalu beli online..hehe..bila saya selalu beli online,ternampak la banyak lak kedai online yang perlukan reseller untuk menjual barangannya..so,ape lagi,saya pun nak try gak..
akhirnya,saya sudah memilki kedai online saya yang tersendiri dan customer sendiri..Pada mulanya,saya rasa sangat susah nak cari customer tapi lama-lama kelamaan saya rasa seronok bila wat bisnes nie,,saya bukan tipu orang...saya mmg menjual barangan yang sepatutnya,,saya xpentingkan keuntungan...walaupun dapat ckit,saya seronok melakukannya...saya juga dapat pengalaman baru...
Disebabkan masa terhad ,saya akan cuba sedaya upaya untuk meluangkan banyak masa untuk MILEY'S SHOPPE..mula-mula pikir nak wat blog special untuk bisnes nie bila cuti u 4 bulan nanti..maklumlah,sekarang kalender akademik dah berubah...ayoiii!!!cuti 4 bulan lak...lama tu...xtau nak wat pe kat rumah nanti...
tapi saya akan manfaat cuti 4 bulan dengan perkara yang berfaedah seperti fokus to my bisnes..hehe...
saya berharap miley shoppe nie akan berkembang danrezekinya bertambah baik pada hari-hari yang akan datang...
 
Miley's Shoppe © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops